Ode aan mijn mantelzorgster!

 

Thanks Patricia!

 

Geplaatst door Jos za, november 07, 2015 16:49:34

Patricia, echtgenote, beste vriendin en toeverlaat. Moeder van mijn kinderen en oma van mijn kleinkinderen. Zij is degene die steeds aan mijn zijde stond en er nog steeds staat, ze vecht als het ware mee in de vuurlinie van onze gezamenlijke vijand. Gezamenlijk, ja, daar ook de partner van een patiënt slachtoffer is! Kanker krijg je niet alleen, maar met zijn tweeën!

 

Ode aan mijn mantelzorgster Patricia

Wanneer ik het lastig heb,

kan ik steeds een beroep op haar doen,

niets is haar teveel tijdens mijn behandelingen.

Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat er voordien ook niet te klagen viel.

Ook voor mijn ziekte werd ik gepamperd maar nu is er dat zwaard van Damocles dat constant boven onze hoofden hangt,

een dreiging die ons beiden treft.

Ook voor Patricia is het een harde noot om kraken! Ik heb geluk met zo een mantelzorgster, vele patiënten hebben dit geluk niet, denk aan diegene die het alleen moeten klaren, dat is pas hard.

 

Bos bloemen voor PatriciaLouke,

 

Merci voor alles wat je reeds voor me gedaan hebt,

Jos

 

 

Lees verder: vechten tegen kanker

 

Blogindex

Opa wanneer ga je nu dood? | De dag van mijn echografie onderzoek | Operatie | Na ingreep, al windjes gelaten Mr. ...? | Week 1 bijna een feit | Vierenveertig procent | De erupterende vulkaan | Thanks en toilet bezoek | 64 procent bestraald | Wachtzaal 7 | Nabestraling | Chemo infuser loopt niet | Drie dagen extra bestraling | Lachende koffiekoeken | Kakafonie | Nummer achtentwintig | Ode aan mijn mantelzorgster | Vechten tegen kanker | De dood, mijn visie | Inschattingsfoutje medici | Voel me onheus behandeld | Kankerpatienten leven dubbel zo lang dankzij aspirines | Aspirine tegen borstkanker | Cafe De Spanjaard | Interview | Bedankt | Weinig goesting |Kind samen met het badwater weggegooid | Havermoutpap en twee euro extra | Routineus | Let's dance the Folfox | NR 178 | Alpaca's | Chemo - junk | Slaapmarathon met Parisiennes | De witten delven het onderspit | J. en de zaak van de Hamse seriemoordenaar | Tegenzin | Ziek, Extreem moe, Sperwer en Folfox dans | Insomnia | Silver lining | Wat een ongeloofelijk verschil | Nummer zeven of toch niet ... | Zappen, rochelen en schorre stem | De laatste dans | Vreugdedansje | Overlevingsmodus | Het is maar een prikje mijnheer | Darminspectie | 3 jaar later, geen champagne maar toch al cava! | Asperine tegen darmkanker |