Het begin van mijn ziekte. Opa, wanneer ga je nu dood?

Mijn kanker verhaal begon in 2015. Ik kreeg de diagnose endeldarm kanker met metastasen in de lymfeklieren. Operatie, radio en chemotherapie zijn al een tijdje achter de rug, echter, Ik word nog steeds opgevolgd daar ik een 65% overlevingskans heb om de 5 jaar na behandeling te halen.

De vraag: Opa wanneer ga je nu dood? is gesteld geweest door mijn toen vierjarige kleinzoon.

De bedoeling van dit blog is om ge├»nteresseerden een mogelijkheid te bieden mijn ervaringen te volgen. Van vooronderzoeken, operatie, chemo en radio therapie tot … ?

Meer info: Alles over kanker
Meer blogs: Allesoverkanker blogs van Patienten

Iets meer info over mijzelf Ik ben Jos, 62 jaar in 2019 en woonachtig in Oost Vlaanderen samen met Patricia, mijn echtgenote. We hebben twee kinderen en vier schatten van kleinkinderen.

Verder lezen: Opa wanneer ga je nu dood?